• Tisak Media FIFA 14 event

  City Center one East, 28.06.2014.

 • Popis prijavljenih igrača 28.06.2014.

  Tisak Media FIFA 14 event - City Center one East

 • FIFA 14 event u Zagrebu, Westgate Shopping city

  Svjetsko prvenstvo POČINJE!!

 • FIFA 14 event na Korzu, Rijeka

  Bliži nam se Brazil..

 • Završena PES 2014 LUDNICA u City Caffe-u!!

  Samo DVIJE riječi: Andrea Podgajski..

 • PES 2014 BOŽIĆNI SPEKTAKL

  Virtualno-nogometna Božićna ludnica završila je slavljem....

 

Dragi prijatelji i ljubitelji nogometa,

Nakon uspješno organiziranog FIFA 14 eventa u West Gate Shopping City-u proteklog vikenda, groznica Svjetskog prvenstva se nastavlja i to već ovog vikenda! Pred nama je novi virtualno-nogometni turnir u FIFA-i 14 na najnovijoj konzoli Playstation 4 koji će se održati 28.06.2014. od 10:30h! Ovog puta sa zapadnog djela selimo u istočni dio grada Zagreba, točnije u  City Center one East, Slavonska avenija 11d  povodom otvorenja  novog Tisak Media centra. Tisak Media će najuspješnijim natjecateljima osigurati vrijedne nagrade.  Svi koji žele mogu sudjelovati na turniru jer je natjecanje BESPLATNO. 

Turnir službeno počinje u 10:30h sa izvlačenjem parova i slikanjem igrača sa hostesama. Svim igračima savjetujemo da ispred novootvorenog dućana Tisak Medije u City Centar one East (razina -1) pristignu najkasnije do 10:00. Igrati će se paralelno na četiri PS4 konzole na 10 minuta i to isključivo sa nacionalnim momčadima (reprezentacijama). Sustav natjecanja biti će određen na licu mjesta, a ovisi o broju prijavljenih igrača. 

GDJE? City Centar one East, Slavonska avenija 11d

             Tisak Media, Razina -1

KADA? Subota 28.06.2014. od 10:00

PRIJAVE? Ovdje (klikni)

KOTIZACIJA? Free upad

Nastup na turniru omogućen je svima koju se prijave te je potpuno besplatan, a prednost pri natjecanju imaju oni koji su prvi poslali prijavu.

Prijaviti se možete na dva načina. Ispunjavanjem obrasca na ovom linku ili slanjem maila na    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  sa naslovom “FIFA14 turnir ZAGREB, City Centar one East”. Svaka prijava, da bi se smatrala potpunom, treba sadržavati sljedeće podatke svih prijavljenih igrača:

 • Ime i prezime
 • E-mail adresa
 • Broj telefona

Nakon što pošaljete svoju prijavu u najkraćem mogućem roku ćemo Vašu prijavu službeno objaviti na linku (klikni) 'Prijavljeni igrači'

Za sva pitanja i nejasnoće obratite nam se na   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ZAGREB, City Centar one East  28.06.2014 – BE THERE!